V Odprti kuhinji napovedujemo

Jutri z Nedelom dobite tudi Odprto kuhinjo, kjer vas popeljemo skozi božično večerjo, ustavimo se pri Romihovih in poskusimo matcho, superzeleni čaj.

Objavljeno
16. december 2015 12.41
Posodobljeno
19. december 2015 11.00
A.S.H.
A.S.H.
V Odprti kuhinji je vzdušje praznično. Opdrli smo darilca, ki ste nam jih pridno pošiljali v novembru v sklopu natečaja Naša sestavina - vaš recept. Zmagovalka je naredila čudovit paket Naredi si sam. Kdo nam je recept poslal, preberite jutri v Odprti kuhinji, prilogi Nedela.

V nedeljo pred Božičem, pa nas je v svoji kuhnji sprejela tudi družina Lare in Boštjana Romiha. Lara je arhitektka in njihov prijazni dom priča o njeni predanosti delu in prefinjeni estetski žilici, Boštjan pa nas pozdravlja s televizijskih ekranov in izza radijskih mikrofonov. Čudovite zgodbe prihajajo tudi iz njihove kuhinje.

V Čajni hiši Pod velbom v Stari Ljubljani pa sta nam lastnika Urša Tome Eržen in Izotk Eržen povedala, kako vsestranska je matcha. Zeleni čaj, ki po svojih učinkovinah premaga tekmece v svojih vrstah, obenem pa zaradi svoje teksture postaja vedno bolj uporaben tudi v kuhinji.

Še več prazničnega branja dobite v Odprti kuhinji!