DeloBot, vaš vodnik po Delovih vsebinah

Ste uporabnik Facebookove aplikacije Messenger in vas zanimajo novice? Spoznajte DeloBota, ne bo vam žal.

Objavljeno
04. maj 2017 15.13
Uredništvo
Uredništvo

Če ste doslej morali sami iskati novice po našem portalu, vam bo zdaj v pomoč tudi naš klepetavi DeloBot.

DeloBot lahko postane vaš osebni vodnik po Delovih vsebinah na najbolj priljubljenem družbenem omrežju facebook. Za vas bo zbiral in vam preprosto na aplikacijo Facebook Messenger pošiljal sveženj najaktualnejših oziroma najbolj branih novic s portala Delo.si.

In kako se lahko naročite na prejemanje?

V aplikaciji Messenger poiščite profil Dela, ki vam bo ponudil možnost, da se naročite na izbrani sveženj novic. DeloBot vam lahko pošilja zadnje ali najbolj brane novice, lahko pa tudi oboje. Izberete lahko tudi želeno uro prejemanja novic.

Novice si lahko ogledate na aplikaciji, lahko pa obiščete tudi spletni portal, saj bo k novici vključena tudi povezava do njega. Zanimive novice lahko delite tudi s prijatelji neposredno v aplikaciji Messenger.

Vse nastavitve prejemanja novic oziroma prijave in odjave urejate v aplikaciji Messenger.

DeloBot je trenutno še v začetni fazi, nekaterih funkcij se bo še moral priučiti. Sčasoma bo tako znal poiskati tudi novice po kategorijah in ključnih besedah, za zdaj pa smo ga naučili, da lahko z vami komunicira z nekaj osnovnimi fazami.

Preizkusite DeloBota, ki vam bo olajšal iskanje aktualnih novic in poskrbel, da boste obveščeni z enim klikom na vašem mobilnem telefonu.