Opazili smo ... Chucka Norrisa v Ljubljani

Se vam je zazdelo, da je v vaši bližini neustavljiva sila? Občutek vas ne vara.

Objavljeno
04. maj 2017 10.42
Ro. Ko.
Ro. Ko.

Če zadnjih let niste preživeli v popolni osami kje bogu za hrbtom, ste se najbrž naposlušali šal o vsemogočnem Chucku Norrisu. Saj veste, o človeku, ki ne spi, ampak čaka; ki je sam stesal brunarico, v kateri je bil rojen (tukaj se sicer navedbe njegovih biografov nekoliko razhajajo, saj je po drugih takoj po porodu sam odpeljal mamo iz porodnišnice domov); ki spije vodo iz pipe na eks; o tistem, čigar dnevnik se imenuje Guinessova knjiga rekordov; oziroma tistem, ki mu je uspelo prešteti do neskončnosti − in to dvakrat ... Mimogrede, Chuck Norris je eden od redkih ljudi, ki ga ne skrbijo visoke cene goriva. Njegova vozila namreč poganja strah.

No, osrednji akter teh »legend« Carlos Ray »Chuck« Norris je bil včeraj s soprogo na obisku v Ljubljani. Obiskala sta Ljubljanski grad in restavracijo Strelec, dokaz za to pa sta fotografiji, ki ju je objavil na svojem instagram profilu. Najbrž ni treba dodati, da so bila družbena omrežja navdušena nad to njegovo potezo.

Ni pa jasno, ali ga je med obiskom uspel sprejeti tudi njegov vsemogočni pomočnik, lokalni teksaški rejndžer Zoran »Walker« Janković.

Še to: igralec je v Slovenijo priletel iz Frankfurta in komentar presenečene sopotnice je bil, da se v letalu še nikoli ni počutila tako varne. Razlog njegovega obiska v Sloveniji je snemanje oglasa za italijanskega proizvajalca vozil. Menda se bo pri nas mudil še kak dan ali dva. Občutek navzočnosti vsemogočnega tako še ne bo hitro izzvenel.