Predstavitvena informacija

Portoroški Act-ION Hotel Neptun z novo ponudbo za kolesarje

Ali ste vedeli, da Portorož ni priljubljen le poleti, ampak se za obisk te obmorske destinacije vse več gostov odloča tudi zunaj poletne sezone?

Objavljeno
15. september 2020 09.36
Posodobljeno
15. september 2020 09.36
Act-ION Hotel Neptun odlikujejo lepi razgledi na Piranski zaliv in ponudba, prilagojena športnikom FOTO: LifeClass
Razlog je preprost. Kraj je odlično izhodišče za kolesarje, pohodnike, tekače in ljubitelje supanja. Ponaša pa se tudi s hotelom, ki je športnikom pisan na kožo in kjer je vsako nadstropje posvečeno drugi aktivnosti na zdravilnem morskem zraku. Predvsem kolesarji bodo od zdaj naprej prišli na svoj račun.

image
Čudovita pokrajina Slovenske Istre je kot nalašč za kolesarjenje FOTO: LifeClass


V LifeClassovem Act-ION Hotelu Neptun so v teh dneh svojo pestro ponudbo velneških in drugih storitev za športnike oplemenitili z novostmi, ki so namenjene predvsem kolesarjem. Investirali so v sodobno opremljeno kolesarnico za 40 koles s kletko za shranjevanje vrednejših koles, uredili kotiček za pranje, sušenje, osnovno popravilo in polnjenje zračnic koles, namestili nova zunanja stojala za kolesa in vzpostavili info točko z uporabnimi informacijami o kolesarskih poteh, izletih, hotelskem rekreacijskem programu in atrakcijah v bližini. Gostom štirizvezdičnega Act-ION Hotela Neptun je v brezplačno uporabo na voljo tudi sodobni fitnes center LifeFit, ki olajša priprave na športna tekmovanja ali doprinese k izboljšanju osebnih rekordov. 

image
Za sprostitev po aktivnem dnevu si privoščite plavanje v bazenih Term Portorož FOTO: LifeClass

 

Športna prehrana po mediteransko

Šport in zdrava, polnovredna hrana gresta z roko v roki. Kuharska ekipa Hotelov LifeClass Portorož pod taktirko chefa Boruta Jakiča bedi nad pripravo jedi, ki so v skladu s prehranskimi potrebami in željami tako rekreativnih kot profesionalnih športnikov. Jedi s prilagojeno vrednostjo proteinov, ogljikovih hidratov in soli v hotelskem naselju prepoznate po simbolu kolesarja. Po vnaprejšnjem dogovoru zaključenim skupinam kolesarjev pripravijo menije po naročilu, rekreativnim kolesarjem pa so namenjena »kosila za s seboj«, ki jih lahko dan pred načrtovanim izletom naročite na recepciji. Vaš oddih se lahko spremeni v kolesarsko avanturo, tudi če se zanjo odločite šele tam!

image
Okrepčajte se z zdravimi lokalnimi tapasi v Istrian bistro & Tapas baru FOTO: LifeClass


www.lifeclass.net, 05 692 90 01, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Naročnik oglasa je: Istrabenz Turizem, d.d.