Polet O2: Kako prihranimo s tekom?

Tek je še vedno ena najbolj dostopnih športnih aktivnosti in četudi pravimo, da zanj ne potrebujemo veliko, je daleč od tega, da je poceni.

Objavljeno
03. december 2015 13.03
Velika večina rekreacije željnih se na začetku svoje aktivne poti sreča s tekom, predvsem zato, ker za ukvarjanje s to vejo športne aktivnosti praktično ne potrebujemo ničesar, razen primernih tekaških copat. Navkljub lepi predstavi o dostopnosti teka, pa boste iz kilometra v kilometer ugotavljali, da niste končali z opremljanjem vašega telesa. Pozimi potrebujete kakšne dobre pajkice, nogavice, kapo in rokavice, kajne? Dekleta nujno potrebujejo dober nedrček. Masaža z valjčkom po teku prija kot hudič. Osebni trener mi bo povedal in pokazal vse, jaz moram samo teči ...

Težava se skriva v tem, da tek hitro ni več samo hobi, ampak postane način življenja, strast, nekaj, čemur se ne morete odreči kar tako. Da vzdržujemo ljubezen in strast do teka, ta še vedno mora ostati dostopen, zato moramo vedeti, kako nas bo naš tekaški življenjski slog olajšal za manj denarja.

Na kakšne načine lahko prihranite ob ukvarjanju s tekom, si preberite na tej povezavi spletne strani Polet O2!