Polet O2: Pot s kolesom v službo za telebane

Kako prihraniti nekaj evrov pri gorivu in seveda narediti nekaj za svoje zimsko utrujeno truplo ter gospodom iz občine zmanjšati skrbi za izgradnjo novih parkirišč?

Objavljeno
30. april 2015 12.08
Andraž Vide Čeligoj, Polet O2
Andraž Vide Čeligoj, Polet O2
S prvim kroničnim pomanjkanjem snega na cestah in pločnikih, ko službe zadolžene za čistočo vseh pohodno - asfaltnih površin temeljito opravijo svoje delo, lahko, seveda po svoji itak vedno pametni odločitvi svojega preljubega jeklenega konjička za nekaj časa pospravimo v stajo in ga zamenjamo za tisto zapuščeno stvar v kotu, na kateri so pajki in druge domače živali čez zimo pridno nabirale svoje kilometre.

Ne, to ni naša tablica (ta je po možnosti zaradi mrzličnega iskanja cen nižjega ogrevanja čez zimo potrebna menjave zaslona) ali pa najnovejša različica ogrizenega jabolka - ne, to je do prvega snega in opozoril o poledici vaš najboljši prijatelj ter čuvaj vašega družinskega proračuna - Kolo.

Vendar tudi pajki in prah na kolesu pustijo določene posledice. Ta, za enkrat še umazana gmota železja nebogljeno čepi v kotu vaše kleti ali garaže in nestrpno pričakuje snidenje s kolegi prejšnje pomladi in poletja v vaši (upam da še) službi.

Kako pripraviti kolo in z njim prihraniti ter se pripraviti na vsakodnevno kolesarjenje v sčžlužbo, si preberite na tej povezavi spletne strani Polet O2!