Acroni Jesenice - BR Slavija 7:3

Hokejisti Acronija Jesenic so v tretjem krogu drugega dela državnega prvenstva doma s 7:3 (1:2, 3:0, 3:1) premagali BR Slavijo.

Objavljeno
18. februar 2007 18.57
Jesenice - Hokejisti Acronija Jesenic so v tretjem krogu drugega dela državnega prvenstva doma s 7:3 (1:2, 3:0, 3:1) premagali BR Slavijo.

Nekoliko presenetljivo, a popolnoma zasluženo, je mlada jeseniška zasedba premagala Slavijo in ji zadala podoben udarec kot Olimpija med tednom. Toda začetek za domače ni bil vzpodbuden, kajti gostje so zadeli že po 21. sekundah in le redki so verjeli, da bi se izid lahko tako obrnil.

Očitno pa so v preobrat najbolj verjeli igralci sami, ki so bili zelo razpoloženi v igri z igralcem več, saj so na ta način dosegli štiri zadetke, rumeni pa so imeli bolj malo takšnih priložnosti, kajti varovanci Romana Pristova so igrali zelo disciplinirano. Največ dela so hokejisti Acronija opravili v drugi tretjini, ko so zaostanek 1:2 spremenili v vodstvo 4:2, slednjega pa so do konca le še višali in si priborili tri pomembne točke za finalni vizum.