Alexis prva poletna okrepitev Reala

Nogometaš španskega prvoligaša Getafeja, 21-letni Alexis Ruano, naj bi postal prva poletna okrepitev madridskega Reala. Mladi nogometaš naj bi že junija prišel na stadion Santiago Bernabeu.

Objavljeno
28. februar 2007 15.40
Alexis Ruano
Madrid - Nogometaš španskega prvoligaša Getafeja, 21-letni Alexis Ruano, naj bi postal prva poletna okrepitev madridskega Reala. Po pisanju današnje izdaje španskega športnega dnevnika AS naj bi Getafe in Real Madrid že sklenila dogovor o prestopu mladega nogometaša, ki naj bi že junija prišel na stadion Santiago Bernabeu.

AS je citiral športnega direktorja Reala Predraga Mijatovića, ki naj bi dejal, da je "Alexis odličen nogometaš, zanimiv, zato ga z veseljem spremljamo in opazujemo njegov napredek". Alexis je nase opozoril že lani oktobra, ko je njegov zadetek z glavo potopil Real Madrid, že v nedeljo pa bo v dresu Getafeja spet igral proti Realu, tokrat na stadionu Bernabeu.

Getafe je brez dvoma eno najprijetnejših presenečenj to sezono španskega prvenstva primera division, saj je trenutno na osmem mestu, z eno nogo pa tudi že v polfinalu kraljevega pokala Copa del Rey.

Po pisanju časnika AS naj bi se Real resno zanimal tudi za Brazilca Pepeja, branilca portugalskega prvoligaša Porta.