Lewis Hamilton ima novega menedžerja

Voznik formule 1 Lewis Hamilton je po letu dni brez menedžerja prepustil vodenje poslov podjetju XIX Entertainment oziroma prvemu možu podjetja Simonu Fullerju. Nekdanji svetovni prvak verjame, da bo njegova odločitev pozitivno vplivala na njegovo nadaljno športno pot.

Objavljeno
14. marec 2011 18.48
V.B., delo.si
V.B., delo.si
London - Eden najboljših voznikov formule 1 Lewis Hamilton je izbral novega menedžerja. Svetovni prvak iz leta 2008, ki se je pred sezono 2010 razšel z dolgoletnim menedžerjem, očetom Anthonyjem, je vodenje poslov prepustil Simonu Fullerju, ki meddrugim skrbi tudi za posle nogometaša Davida Beckhama in tenisača Andyja Murrayja.

»Pomembno je, da sem si vzel čas za sprejetje takšne odločitve. To bo dobro vplivalo na mojo kariero in mojo prihodnost,« je prepričan Lewis Hamilton.

Simon Fuller pa je dodal: »Lewisa in njegovega očeta sem v preteklosti srečal kar nekajkrat in njegovo kariero spremljal kar nekaj let. Kot vsak britanski navijač sem s ponosom in občudovanjem opazoval njegove dosežke. Je eden izmed vodilnih športnikov svoje generacije in verjamem, da bo postal eden najboljših vseh časov.«