Bečirovič ugnal Lakoviča v kozji rog

V drugem krogu drugega dela košarkarske evrolige je v skupini F v slovenskem derbiju Panathinaikos Sanija Bečiroviča s 102:82 premagal Winterthur FCB Jake Lakoviča.

Objavljeno
22. februar 2007 10.02
Ljubljana – V drugem krogu drugega dela košarkarske evrolige so bile sinoči na sporedu štiri tekme. V skupini E sta se pomerila CSKA Moskva in Partizan, s 67:44 pa so bili boljši gostitelji iz ruske prestolnice. Matjaž Smodiš je v rdečem dresu v 24 minutah nanizal 11 točk, tri skoke in dve podaji. V skupini F je sledil slovenski derbi, Panathinaikos Sanija Bečiroviča pa je s 102:82 premagal Winterthur FCB Jake Lakoviča. Bečirovič je v 30 minutah zbral kar 24 točk, pet podaj in dva skoka, medtem ko Lakovič v devetih minutah ni vknjižil točke.

V skupini G sta bili na sporedu dve tekmi. V prvi je Benetton s 74:55 premagal moskovski Dinamo, Erazem Lorbek je za zmagovalce v 16 minutah prispeval devet točk in tri skoke. V drugem srečanju skupine je Unicaja s 76:74 ugnala solunski Aris, Marko Tušek je za zmagovalce zbral 17 minut, dve točki in dva skoka.

Nocoj so na sporedu še štiri tekme: Pau-Orthez - Tau Ceramica, Lottomatica - Maccabi Elite, Juventut - Olympiacos in Efes Pilsen - Prokom Trefl.