Becks od januarja za rdeče-črne

Vrnitev Davida Beckhama v Milan je končno tudi uradna. Becks bo dres rdeče-črnih oblekel že januarja, potem ko sta se italijanski in ameriški klub končno dogovorila o posoji enega najslavnejših nogometašev na svetu.

Objavljeno
02. november 2009 22.20
Š. Ro.
Š. Ro.
Milano - Angleški nogometni zvezdnik David Beckham se bo kot posojeni igralec že januarja vrnil v Milan. Italijanski klub se je namreč le uspel pogoditi z njegovim delodajalcem, LA Galaxyjem.

Beckham je v dresu Milana preživel že polovico letošnjega leta ter v 18 tekmah prispeval dva zadetka za rdeče-črne. Pogajanj, ki so med italijanskim in ameriškim klubom trajala kar nekaj tednov, je zdaj vendarle konec, Becks pa se tako že veseli vrnitve v Milano.

 

"Veseli nas, da se David Beckham vrača med nas," je bil zadovoljen predsednik Milana Adriano Galliani. "Prepričani smo, da mu bo novo obdobje v Evropi, koristilo pri njegovem nastopu na SP in tudi nadaljnji karieri pri Los Angeles Galaxy. Njegovemu klubu se moramo zahvaliti, da je pristal v ta dogovor," je še dejal.

 

Beckham si je z dobrimi predstavami v Milanu spet prislužil tudi klic v reprezentanco in po številu nastopov (115) za izbrano vrsto prehitel Bobbyja Moora.