Capello: Beckham nikoli več za Real

David Beckham naj bi v svoji novi ekipi Los Angeles Galaxy nosil številko 23. Medtem pa je Fabio Capello že napovedal, da Anglež ne bo nikoli več zaigral za španski kraljevi klub.

Objavljeno
13. januar 2007 16.01
Na očitke sedme sile se ne ozira
Los Angeles - Angleški nogometaš David Beckham naj bi v svoji novi ekipi Los Angeles Galaxy, s katero je podpisal petletno pogodbo, nosil številko 23. Z njo je Michael Jordan v ekipi Chicago Bulls v severnoameriški ligi NBA osvojil šest naslovov prvaka. "Sem velik ljubitelj košarke in Michaela Jordana. Zame bi bila velika čast, če bi v MLS lahko nastopal s številko, ki je povezana s tem legendarnim športnikom," je za televizijsko mrežo ESPN dejal Beckham.

Beckham bo za pogodbo dobil 250 milijonov ameriških dolarjev. Alexi Lalas, nekdanji ameriški reprezentant in sedanji glavni manager Galaktikov iz Los Angelesa, je dejal, da Beckhamu zaenkrat niso dodelili še nobene številke, ter dodal, da bo imel angleški zvezdnik pri tem zelo pomembno besedo.

Capello: Beckham nikoli več za Real

Italijan Fabio Capello, trener Reala iz Madrida, je dejal, da Beckham ne bo nikoli več igral za španski kraljevi klub. Capello je nekdanjega angleškega kapetana sicer že skoraj celotno letošnjo sezono v igro pošiljal iz klopi za rezerve, na novinarski konferenci Reala pa je dejal, da je 31-letni Beckham po četrtkovi pogodbi z ekipo Los Angeles Galaxy povsem izven njegovih načrtov z ekipo, čeprav mu pogodba poteče šele junija letos.