Domžalski stadion z novo razsvetljavo

Na domžalskem nogometnem stadionu so danes uspešno preskusili novo razsvetljavo. Odslej bo torej na igrišču NK Domžal mogoče igrati tudi večerne tekme.

Objavljeno
31. maj 2006 20.06
Reflektorji v Domžalah so uspešno prestali preskus
Domžale – Za slovenski nogomet vendarle sem ter tja posije žarek sonca, tokrat za drugega vodilnega na lestvici prve slovenske nogometne lige, NK Domžale. Danes so namreč na domžalskem stadionu preskusili novo razsvetljavo, natančneje reflektorje na vseh štirih stebrih, nameščenih okoli igralne površine. Kot so ugotovili na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale, je izvajalec g. Skočaj svoje delo odlično opravil, saj so se prižgali vsi reflektorji.

Zadnjo prvenstveno tekmo, sobotni spopad med Domžalami in tretjem na lestvici 1. SNL, NK Mariborom, bi bilo tako že mogoče odigrati pod novimi reflektorji. Vendar pa bodo vse tekme odigrane v popoldanskem času, tako da umetna razsvetljava ne bo potrebna.

Maribor sicer za Domžalami zaostaja 14 točk, tako da drugega mesta Domžalčanom ne more prevzeti, Domžale pa trenutno za prvouvrščeno HIT Gorico zaostajajo zgolj za dve točki.