Aleksandra Milosavljević se vrača v Slovenijo

Milosavljevićeva je predčasno prekinila pogodbo z Rusi in sprejela ponudbo Mariborčanov, ki so jo povabili nazaj v svoje vrste.

Objavljeno
17. november 2011 08.07
Posodobljeno
17. november 2011 08.38
P. D., Delo.si
P. D., Delo.si

Maribor - Pred nadaljevanjem sezone so slovenske državne odbojkarske prvakinje, igralke Nove KBM Branika, dobile novo okrepitev. V klub se je vrnila nekdanja srbska reprezentantka Aleksandra Milosavljević, ki je zaradi številnih negativnosti predčasno prekinila pogodbo z rusko Uraločko, h kateri se je iz Maribora preselila po lanski sezoni, piše STA.

"Pri klubu smo seveda vedeli, kaj se dogaja, zato smo izkoristili priložnost in se povezali z Aleksandro. Že po nekaj pogovorih smo našli skupen jezik. Z njenimi izkušnjami bo nedvomno lahko še kako pomagala izjemno mladi ekipi, kar se je navsezadnje izkazalo tudi lani, ko smo tudi z njeno pomočjo osvojili oba naslova," je dejal direktor mariborskega kluba Mitja Koželj.

Prva tekma s starim klubom bo za organizatorko igre na petkovem obračunu z Dunajskim Postom. Med igro pa zaradi resnih težav s kolenom ne bo videti blokerke Sare Hutinski.