Napoved športnih dogodkov: ponedeljek, 15. september

Zanimivejši športni dogodki doma in na tujem v ponedeljek, 15. septembra 2014.

Objavljeno
14. september 2014 18.58
2014 US Open Tennis
Delo.si
Delo.si

Tenis

Ob ženskih turnirjih WTA v Guangzhouju in Tokiu bo še tretjega na azijskih tleh gostil Seul, kjer je bila v kvalifikacijah uspešna tudi Nastja Kolar. Moški se bodo na turnirjih ATP merili v St. Peterburgu in Metzu, medtem ko bo Blaž Rola branil slovenske barve na challengerju v slovaški Trnavi, kjer ga najprej čaka Belorus Uladzimir Ignatik.

Odbojka

Najboljše ekipe sveta, le še šest jih je ostalo v konkurenci, bodo imele pred končnico moškega svetovnega prvenstva na Poljskem jutri prost dan pred torkovim začetkom zaključnih bojev za kolajne.

Nogomet

V najboljših evropskih ligah bo jutri na sporedu še nekaj zadnjih dvobojev tega kola. Tako se bosta v 4. kolu angleškega prvoligaškega tekmovanja ob 21. uri pomerila Hull in West Ham, v 2. kolu italijanske »serie A« Verona in Palermo (ob 20.45), v 3. kolu španskega prvenstva pa ob isti uri Eibar in Deportivo.

Jadranje

Španski Santander gosti svetovno prvenstvo v olimpijskih razredih, iz slovenske odprave pa sta doslej največ pokazala brat in sestra Nik in Kim Pletikos.

Strelstvo

Svetovnega prvenstva v Granadi še ni konec, danes ob 18. uri bo na vrsti finale ženskega skeeta, v katerem pa ne bo slovenskih predstavnic.