Oranžni dres ACH Volleyja bo nosil tudi Uroš Pavlović

Soboški odbojkar, ki je v zadnjih dveh sezonah igral za Posojilnico Aich/Dob, je z Ljubljančani podpisal dvoletno pogodbo.

Objavljeno
20. maj 2017 18.17
Odbojka
A. V.
A. V.
Ljubljana - Nekdanji slovenski odbojkarski reprezentant Uroš Pavlović, nosilec srebrne kolajne z zadnjega evropskega prvenstva v Bolgariji in Italiji, je nova okrepitev aktualnega slovenskega državnega prvaka ACH Volleyja. Soboški odbojkar, ki je v zadnjih dveh sezonah igral za Posojilnico Aich/Dob, je z Ljubljančani podpisal dvoletno pogodbo.

Pavlović, ki je svojo športno pot začel kot košarkar in bil tudi slovenski reprezentant v mlajših selekcijah, je svojo odbojkarsko pot začel v soboški Panviti Pomgradu, v zadnjih dveh sezonah pa je s Posojilnico Aich/Dobom osvojil drugo mesto v avstrijskem državnem prvenstvu.

"Vesel sem, da nam je po odhodu Jana Kozamernika uspelo hitro zapolniti mesto srednjega blokerja in v naše vrste pripeljati Uroša Pavlovića, ki ima izkušnje tako iz evropskih klubskih tekmovanj kot iz reprezentance. Kljub temu pa gre še vedno za mladega igralca, ki si želi v dresu ACH Volleyja napredovati in igrati na najvišji ravni," je ob prihodu 25-letnega blokerja dejal Zoran Kedačič, trener ACH Volleyja.

Pavlovič je po Hrvatu Petru Đirliću druga letošnja okrepitev trinajstkratnih zaporednih slovenskih državnih prvakov.