Saša Vujačić: Dejan Zavec bo zmagal z nokavtom

Med več kot 100 slovenskimi navijači bo danes ponoči za Dejana Zavca pesti še posebej močno stiskala soproga Nataša.

Objavljeno
25. november 2015 18.49
Miha Šimnovec, Miami
Miha Šimnovec, Miami

Dejanu Zavcu sta prek slovenskih poročevalcev vso srečo zaželela tudi naša košarkarska asa Goran Dragić in Saša Vujačić. »Verjamem, da bo Dejan prikazal odlično borbo, škoda le, da si je ne bom mogel ogledati v živo, ker bomo tisti večer z Miamijem gostovali v Detroitu. Bom pa držal pesti zanj kakor vsa Slovenija,« je povedal Dragić. Vse najboljše za dvoboj je ptujskemu boksarskemu šampionu zaželel tudi član moštva New York Knicks: »Zavca na žalost še nisem imel priložnost spoznati, toda vsi vemo, da je prvak. Verjamem, da bo tekmeca nokavtiral v nekaj rundah.«

Nataša ima dober občutek

Med več kot 100 slovenskimi navijači, ki so s svojimi zastavami v Miamiju zelo opazni, bo danes ponoči za Dejana Zavca pesti še posebej močno stiskala njegova soproga Nataša, ki bo moža v ZDA od blizu spodbujala prvič. »Kdo ve, morda pa je to dober znak,« se je vprašala Nataša, ki seveda upa, da bo Dejanu prinesla srečo. Dodala je še, da ima »Mr. Sympathikus« upravičeno razloge za samozavest, ker je tudi po njeni oceni res dobro pripravljen. Zato ima dober občutek.

Tudi težka kategorija

Obračun med Laro in Zavcem bo seveda glavni na prireditvi v Hialeah Parku. Tik pred njima se bosta v bantamski kategoriji udarila Portoričan Emmanuel Rodriguez (13 zmag, 9 s k. o., brez poraza) in Dominikanec Eliecer Aquino (17 zmag, 11 s k. o., 1 neodločen izid, 1 poraz), med preostalimi petimi dvoboji kaže izpostaviti še spopad neporaženega ameriškega težkokategornika Johna Wesleyja Nofira (18 zmag, 14 s k. o.) s Kubancem Yasmanyjem Consuegro (17 zmag, 14 s k. o., 2 poraza).