Slovenski olimpijci bodo sklenili krog okoli Blejskega jezera

V sredo, 30. decembra, bodo slovenski olimpijci skušali skleniti najdaljško človeško verigo na svetu za Guinnessov rekord.

Objavljeno
21. december 2015 16.29
bra-Bled

Bled - Predzadnji dan v letubo olimpijski. V pričakovanju novega, olimpijskega leta bodo na Bledu roke sklenili nekdanji slovenski olimpijci kot tudi kandidati za nastop v Riu de Janeiru ter ustvarili Olimpijski krog varnosti. Gre za veličasten dogodek, ki ga pripravljajo Turizem Bled, Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez in zavarovalnica Adriatic Slovenica (AS), okoli Blejskega pa jezera bodo skušali skleniti najdaljšo človeško verigo na svetu, celo za Guinnessov rekord. Srečanje olimpijcev bo lepa priložnost za njihovo druženje z navijači in popestritev novoletnega dogajanja na Bledu.

»Vsi ste vabljeni k sklenitvi Olimpijskega kroga varnosti okrog Blejskega jezera. Prijave na dogodek so v polnem teku, število udeležencev, ki bodo sklenili krog okrog jezera, je vsak dan večje. Ob tej priložnosti želimo še posebej poudariti, da je prijava na dogodek obvezna. S prijavo si namreč zagotovite potrdilo za prevzem svetlobne palice, potrdilo za koriščenje 50 odstotkov popusta z vlakom ter prejemanje aktualnih obvestil prireditve. S svojo prijavo nam boste olajšali tudi vse logistične izpeljanke, ki so potrebne za tako prireditev,« so ob tem sporočili organizatorji.