Prireditelji opozarjajo, da ne hitite z nakupom vstopnic za izločilne boje

Prireditelji Eurobasketa sporočajo, naj navijači najprej počakajo na konec drugega dela, nato pa kupijo vstopnice za četrtfinale.

Objavljeno
13. september 2013 19.53
M. Ž., Delo.si/STA
M. Ž., Delo.si/STA
Ljubljana - Prireditelji evropskega prvenstva v košarki v Sloveniji so opozorili navijače, naj ne hitijo preveč z nakupom vstopnic za tretji, odločilni del tekmovanja. Zaradi slabih izkušenj z drugim delom, ko so nekateri kupili vstopnice za napačne tekme, svetujejo, da navijači počakajo na razplet drugega dela in na uraden razpored četrtfinalnih tekem.

Prireditelji Eurobasketa so sporočili, da naj vsi, ki bi si želeli ogledati tekme od vključno četrtfinala dalje, pa zanje še nimajo vstopnic, teh ne kupujejo predčasno, če si želijo ogledati točno določene tekme svojih reprezentanc.

Končni razpored tekem četrtfinala bo namreč znan šele po končanih zadnjih tekmah drugega kroga v noči s ponedeljka (16. septembra) na torek. Takrat bodo novi razpored najprej objavili na spletni strani Košarkarske zveze Slovenije, na družbenih omrežjih, potem pa tudi na uradni spletni strani EuroBasketa 2013. Obenem pa so dodali, da je že zdaj jasno, da bo Slovenija, če se bo uvrstila v četrtfinale ali polfinale, obe tekmi igrala ob 21. uri, medtem ko je dan igranja četrtfinala odvisen od uvrstitve v drugem delu.

Šele uradno objavljen razpored tekem prvenstva z dnevi in urami dvobojev je lahko podlaga za nakup točno določenih vstopnic, so še sporočili iz KZS in dodali, da za morebitne napake gledalcev zaradi prezgodnjega nakupa vstopnic Košarkarska zveza Slovenije kot organizator EuroBasketa ne bo mogla prevzeti odgovornosti.