Vstopnice za slovenske nastope v Celju na voljo na dan tekem

Ljubiteljem košarke so še vedno na voljo vstopnice za ogled tekem slovenske reprezentance v Celju.

Objavljeno
28. avgust 2013 20.25
bsa*Slo Ita
M. Ž., Delo.si/STA
M. Ž., Delo.si/STA
Ljubljana - Mednarodna košarkarska zveza FIBA in FIBA Europe sta organizacijskemu komiteju EuroBasketa 2013 za vse tekme slovenske reprezentance v prvem delu tekmovanja v Celju, ki so bile sicer razprodane, vrnila določeno število neizkoriščenih vstopnic. Te bodo na dan posamezne tekme na voljo na blagajni Eventima pred celjsko dvorano Zlatorog.

Na razpolago so prav tako še vstopnice za preostale tekme, vključno z morebitnimi slovenskimi tekmami v drugem delu (12., 14. in 16. septembra), četrtfinalu (18. ali 19. septembra) in polfinalu (20. septembra), ki bodo, če se Slovenija tja uvrsti, na sporedu ob 21.00 uri, ne glede na trenutni razpored na spletni strani.

Na razpolago so še vedno tudi vstopnice za vse druge tekme prvenstva, z izjemo finala, ki je trenutno razprodano, a bodo tudi te morda še na voljo na dan tekme, v kolikor jih FIBA in FIBA Europe ne bosta izkoristili v celoti.

Izjemno veliko zanimanje trenutno ostaja za Koper ter Jesenice, kjer vstopnice dnevno pohajajo v velikem številu, sicer pa razen redkih izjem nobena od 90 tekem EuroBasketa 2013 še ni razprodana.