Figo se junija poslavlja od Milana

Nekdanji portugalski nogometni reprezentant in zvezdnik lizbonskega Sportinga, katalonske Barcelone ter madridskega Reala, Luis Figo, bo junija končal evropsko kariero pri milanskem Interju in bo zaigral za arabski Al-Ittihad.

Objavljeno
14. februar 2007 11.49
Figo zapušča reprezentanco
Milano - Nekdanji portugalski nogometni reprezentant in zvezdnik lizbonskega Sportinga, katalonske Barcelone ter madridskega Reala, Luis Figo, bo junija končal evropsko kariero pri milanskem Interju in se preselil v Savdsko Arabijo, je v torek potrdil njegov manager v Španiji Mariam Abou Khadour Montano. "Figo bo junija zapustil Milano in bo od 1. julija 2007 igral za Al-Ittihad. Figo je s klubom že podpisal pogodbo," je dejal Montano.

Figo je sicer v ponedeljek medijem sporočil, da so njegovi pogovori s savdskim klubom še daleč od konca, čeprav je predsednik Al-Ittihada Mansour al-Balwi dejal, da naj bi portugalski veteran že podpisal pogodbo. "Čakam, da bom videl, kako se bodo končala pogajanja. Vsako ponudbo je treba pazljivo preučiti, dobro premleti in prespati," je v ponedeljek povedal Figo, ki je za Portugalsko zbral 127 nastopov.