Goran Jagodnik v Hemofarm

Košarkarski reprezentant Goran Jagodnik se s Polzele seli v Hemofarm iz Vršca, za katerega bo igral do konca sezone. Prvič bo na parket stopil že v nedeljo proti zagrebški Ciboni.

Objavljeno
29. oktober 2009 17.27
Ka. Ž./STA
Ka. Ž./STA
Ljubljana - Slovenski košarkarski reprezentant Goran Jagodnik se s Polzele seli v Hemofarm iz Vršca. Za nov klub, s katerim je pogodbo podpisal do konca sezone, bo zaigral že v nedeljo proti zagrebški Ciboni.

 

Goran Jagodnik, ki je nase z dobrimi igrami opozoril na evropskem prvenstvu na Poljskem, odlično pa je v dresu Hopsov Polzele nastopil tudi v uvodnih treh krogih lige Telemach, je za nove delodajalce nastopil že v sezoni 2007/08. Poleg Hemofarma pa je igral še za Turk Telekom, Mydonose Kolejliler, Adecco Olympique Luzana, Lokomotiv Mineralnie Vode, Prokom Trefl Sopot, Dinamo Moskva Region, Anwil Wloclawek in Nymburk.

 

"Poškodoval se jim je Božović in ker potrebujejo igralca na tej poziciji, so me takoj kontaktirali in hitro smo se dogovorili za sodelovanje do konca sezone. To je klub, poleg Prokoma, kjer sem se do zdaj najbolje počutil, obenem pa sem pri njem pustil tudi velik pečat. Upam, da bo tudi tokrat enako, da ne bo poškodb in da bo ekipa uspešna," je dejal Jagodnik.