Henry želi kariero končati pri "topničarjih"

Thierry Henry naj bi si želel kariero končati pri Arsenalu. Henryja, ki je član londonskega kluba že od leta 1999, naj bi za britanski tabloid izjavil: "Nikoli ne bom zapustil moštva. Nikoli!"

Objavljeno
13. marec 2007 14.21
Za Henryja je sicer sezona že končana
London - Francoski nogometni reprezentant Thierry Henry naj bi si želel kariero končati pri angleškem prvoligašu Arsenalu. Če gre verjeti današnji izdaji britanskega tabloida The Sun je na Otoku izjemno priljubljeni Francoz izjavil: "Nikoli ne bom zapustil moštva. Nikoli! Tu želim ostati vse svoje življenje."

Za Henryja je sicer sezona že končana. Med tekmo lige prvakov minuli teden proti PSV Eindhovnu je namreč začutil bolečine v dimljah in trebuhu, zaradi poškodbe pa mora zdaj na prisilni trimesečni počitek.

Henry je član Arsenala že vse od leta 1999 in ima z londonskim klubom pogodbo do leta 2010. "Ta klub obožujem in zanj dam vedno vse od sebe. To sezono sem zaradi različnih okoliščin žal odigral le na polovici sposobnosti, ampak obljubljam vsem navijačem, da se jim bom že prihodnjo oddolžil," je zatrdil 29-letni nogometaš.