Hingisova v Avstraliji z zaročnim prstanom

Ena najboljših teniških igralk v zgodovini, Martina Hingis, je danes v avstralskem Gold Coastu razkrila, da načrtuje poroko s češkim kolegom Radekom Štepanekom.

Objavljeno
29. december 2006 13.12
Nasmejana Martina Hingis
Gold Coast - Ena najboljših teniških igralk v zgodovini, Švicarka Martina Hingis, je danes v avstralskem Gold Coastu razkrila, da načrtuje poroko s češkim "stanovskim" kolegom Radekom Štepanekom. Slednji jo je za roko zaprosil že prejšnji mesec, po besedah Hingisove pa očitno v Švici nihče ni opazil zaročnega prstana. "Sprehajala sem se po Švici, pa ni nihče ničesar rekel. Očitno ljudje v Avstraliji tem stvarem namenjajo več pozornosti," je dejala Hingisova.

Šestindvajsetletnica, ki je svojo vrnitev na igrišča po slovesu leta 2002 udejanjila pred letom dni prav v Avstraliji, se je na letošnjem turnirju prikazala z diamantnim prstanom, ki ji ga je poklonil 28-letni Štepanek. Za bodočima zakoncema sta sicer dokaj različni sezoni. Hingisova je leto 2006 končala na sedmem mestu ženske teniške lestvice WTA, dve leti starejši Štepanek pa pol leta ni igral zaradi poškodbe vratnega vretenca in je trenutno 19. na svetu na lestvici ATP. Zaradi poškodbe je odpovedal tudi nastop v Davisovem pokalu.