Za ustrezen zasuk pri Olimpiji ni denarja

V hokejskem podprvaku Telemachu Olimpiji vprašljiva tudi prihodnost trenerja Fabiana Dahlema.

Objavljeno
14. december 2015 20.54
Fabian Dahlem - Telemach Olimpija 10.septembra 2014
Siniša Uroševič
Siniša Uroševič

Ljubljana – Zgoščen ritem dogajanja na ledenih ploskvah odprtega avstrijskega prvenstva se nadaljuje, obenem pa tudi že prava nočna mora tako za Olimpijine hokejiste kot tudi njihove najzvestejše privržence. Porazi zeleno-belih si vnovič sledijo kot po tekočem traku, prav prepričljiva sta bila zadnja ob koncu tedna na avstrijskem zahodu, v Innsbrucku z 1:8 in nato še v Dornbirnu z 2:6.

Resda se sleherni izostanek očitno premalo konkurenčnim zmajem močno pozna, nazadnje so tako pogrešali kapetana in reprezentanta Andreja Tavžlja, vedno znova pa se tisti, ki nad tivolskimi palicami in ploščkom še niso obupali, sprašujejo, kako naprej? Na dlani je, da novo vodstvo s predsednikom Markom Popovičem »tepe« prazna blagajna, v nasprotnem bi najbrž že povlekli kakšno kadrovsko potezo pri vodenju moštva. Fabian Dahlem namreč opravlja vlogi športnega direktorja in trenerja, da bi ga odstavili vsaj z enega od dveh mest, potrebujejo okrepitev in zato posledično denar. Za vsaj malce samozavesti pa kakšno zmago – priložnost se ponuja danes, ko bo v Tivoliju gostoval Innsbruck.

Spored današnjih tekem - 19.15: Telemach Olimpija – Innsbruck, Salzburg – Fehervar, VSV – Linz; 19.45: Bolzano – Znojmo.