Kavtičnik bo najprej igral v gosteh

Na sedežu EHF na Dunaju so danes izžrebali gostitelje prvih finalnih tekem v evropskih pokalih. Kiel, katerega barve brani Kavtičnik, bo 21. ali 22. aprila gostoval pri Flensburg-Handewittu.

Objavljeno
03. april 2007 17.59
Beno Lapajne
Dunaj - Na sedežu Evropske rokometne zveze (EHF) na Dunaju so danes izžrebali gostitelje prvih finalnih tekem v evropskih pokalih. V finalu elitne lige prvakov se bosta pomerila nemška Flensburg-Handewitt in THW Kiel, gostitelj prve tekme, ki bo 21. ali 22. aprila, pa bo Flensburg, ki je v osmini finala izločil slovenskega prvaka Celje Pivovarno Laško. Povratna tekma, ki jo bo gostil Kiel, katerega barve brani slovenski reprezentant Vid Kavtičnik, pa bo 28. ali 29. aprila.

V finalu pokala pokalnih zmagovalcev se bosta "udarila" nemški HSV iz Hamburga in španski Ademar Leon. Prvo tekmo (21. ali 22. aprila) bodo gostili Nemci, vključno z Romanom Pungartnikom, povratno (28. ali 29. aprila) pa Španci. Prvi dvoboj finala pokala EHF, ki bo potekal v istem časovnem terminu, bo gostil španski CAI Aragon, kjer si kruh služi Beno Lapajne, povratno srečanje pa njegov tekmec v finalu, nemški Magdeburg.