Klub Polet – Uživajte gibanje!

Sodelavci Delove posebne priloge Polet so danes predstavil skupni sad desetletnega dela na področju rekreativnega športa.

Objavljeno
15. marec 2007 12.25
Spletna stran Kluba Polet
Ljubljana – V časopisno založniški hiši Delo smo danes predstavili še spletno različico Kluba Polet. Klub Delove posebne priloge Polet je skupni sad desetletnega dela, ali po Kališnikovo „zdravljenja samega sebe“, sodelavcev priloge, bralcev, profesionalnih športnikov in amaterjev, strokovnjakov ter ostalih športnih zanesenjakov med katerimi so se spletle pristne prijateljske vezi.

Po svoje je klub povabilo Dela bralcem, naj se včlanijo v Klub Polet, po drugi strani pa je snopič, ki ga boste našli v četrtkovi tiskani izdaji priloge, konec nekega obdobja za skupino ljudi, ki se je deset let trmasto borila za razvoj rekreativnega športa, pripravljala prireditve in pomagala mnogim slovenskim vrhunskim športnikom. Vse nekako temelji na filozofiji, da človek, ki se zdravi z gibanjem, veliko laže zdrži vse, kar po njem pada vsak dan. Ali kot pravi vodja projekta Anita Drev, "Klub Polet je: druženje in kakovosten, zdrav življenjski slog."

Vsak dan vam bodo torej sodelavci Poleta na novi spletni strani www.klubpolet.si (vsak teden v Poletu) ob pomoči strokovnjakov, ki bodo vodili kolesarsko in tekaško ekipo, pomagali z nasveti na različnih športnih prireditvah, ki jih bodo za vas organizirali ali medijsko podprli.

Dobrodošli v Klubu Polet!