Koper se še kar krepi

Slovenski rokometni prvoligaš Cimos Koper je še okrepil svoj kader za prihodnjo sezono. Danes so z Obale sporočili, da sta nova člana Cimosa še srbski reprezentant Bojan Skoko in perspektivni slovenski rokometaš Mirko Nikolič-Kajič.

Objavljeno
30. marec 2007 17.35
Koprčani krepijo svoje vrste
Koper - Slovenski rokometni prvoligaš Cimos Koper je še okrepil svoj kader za prihodnjo sezono. Potem ko je vodstvo kluba že pred časom podpisalo pogodbo z reprezentančnim krilnim igralcem Matjažem Brumnom, v četrtek pa je podaljšalo pogodbo s kapetanom Urošem Ropotcem, so danes z Obale sporočili, da sta nova člana Cimosa še srbski reprezentant Bojan Skoko in perspektivni slovenski rokometaš Mirko Nikolič-Kajič.

Šestindvajsetletni in 201 centimeter visoki Skoko v tej sezoni nastopa za tržaškega rokometnega prvoligaša in je trenutno deseti strelec lige (88 zadetkov). V mladinski reprezentanci nekdanje Srbije in Črne gore je zbral 43 nastopov, v članski pa 14. Skoko bo v trenutno drugouvrščeni ekipi državnega prvenstva ostal dve leti.

Triletno pogodbo pa je podpisal 22-letni in 195 cm visoki Nikolič-Kajič, ki se je doslej kalil v slovenjgraškem Preventu. V tej sezoni je zelo razpoložen v napadu, saj je s 108 zadetki na petem mestu lestvice najboljših strelcev.