Kopitar ključ do zmage

Hokejisti moštva Los Angeles Kings so v prijateljski tekmi v Las Vegasu premagali Colorado s 5:3. Ključni igralec tekme je bil Hrušičan Anže Kopitar z dvema zadetkoma, tudi z vodstvenim za 4:3, ki je odločil tekmo.

Objavljeno
27. september 2009 14.52
Las Vegas - Hokejisti moštva Los Angeles Kings so ponoči po našem času v prijateljski tekmi v Las Vegasu pred 12.000 gledalci premagali Colorado s 5:3. Ključni igralec tekme je bil Hrušičan Anže Kopitar z dvema zadetkoma, tudi z vodstvenim za 4:3, ki je odločil tekmo.

V MGM Grand Garden Areni v Las Vegasu je Kopitar v drugi tretjini najprej zadel za izenačenje na 3:3, v zadnji četrtini pa je šest minut in pol pred koncem uspešno realiziral kazenski strel in poskrbel za vodstvo moštva iz Kalifornije. Simmonds je nekaj sekund pred koncem, ko so hokejisti iz Denverja zamenjali vratarja s šestim igralcem v polju, zadel prazen nasprotni gol.

 

Danes Los Angeles čaka zadnja pripravljalna tekma na novo sezono proti Anaheimu. Redni del sezone NHL pa bodo Kralji začeli 3. oktobra v domači dvorani, kjer bodo gostili ekipo Phoenix Coyotes.