Dimec in Rebec kapetana, Mihevc in Potočnik trenerja

Znani igralci in trenerja, ki so jih slovenski ljubitelji košarke izbrali za člansko tekmo vseh zvezd lige Telemach.

Objavljeno
14. december 2015 16.44
Košarka Krka Zadar
J. P.
J. P.

Ljubljana - Slovenski ljubitelji košarke, ki so glasovali za udeležence članske tekme vseh zvezd lige Telemach (All-Stars 2015), ki bo na sporedu v nedeljo, 27. decembra, od poldneva naprej na Vrhniki, so kapetanski trak nadeli Žigi Dimcu (Krka) in Maticu Rebcu (Rogaška), trenerja, ki sta prejela največ glasov, pa sta Dejan Mihevc (Tajfun) in Gašper Potočnik (Union Olimpija).

V slabih dveh tednih so glasovalci oddali 42.316 glasov, ob obeh kapetanih, ki sta to postala prvič, pa so najbolj prepričali še: Zack Wright, Blaž Mahkovic, Blaž Mesiček (vsi Union Olimpija), Dragiša Drobnjak, Tomaž Bolčina (oba Tajfun), Hugh Robertson (Helios Suns), Jan Špan (Šenčur GGD) in Jan Kosi (Elektra).

V prihodnjih dneh bosta trenerja izbrala še vsak po šest košarkarjev, še zadnja dva pa bo dodalo vodstvo Košarkarskega kluba Vrhnika, ki ob ob 25-letnici dogodka prvi četrtoligaš s predstavnikom na članski tekmi vseh zvezd. Kapetana bosta svoji ekipi in trenerja izbrala v ponedeljek, 21. decembra, na posebni novinarski konferenci. V kratkem bodo znani še udeleženci v vseh posebnih tekmovanjih - v izvajanju trojk, košarkarskem izzivu in zabijanju.