Griffin zabija kot Milić

V soboto so na All-star vikendu, vikendu največjih zvezd NBA lige, ki poteka v Los Angelesu, tekmovali v zabijanju. Precej pričakovano je zmagal igralec Los Angeles Clippersov, Blake Griffin, ki je gledalce prepričal predvsem z zabijanjem prek avtomobila.

Objavljeno
20. februar 2011 12.35
Vasja Bobič, delo.si
Vasja Bobič, delo.si
Los Angeles - Ta konec tedna v košarkarski ligi NBA ni tekem, saj v Los Angelesu poteka All-star vikend. V soboto so se tako gledalci lahko zabavali ob spremljanju spretnostnih tekmovanj. Največ zanimanja je tako kot ponavadi poželo tekmovanje v zabijanju. Prva zvezda šova je bil zmagovalec zabijanja, 21-letni igralec Los Angeles Clippersov, Blake Griffin, ki je, podobno kot pred leti Marko Milić, zabil prek avtomobila. V finalnem dvoboju je premagal igralca Washington Wizardsov JaVala McGeeja, ki je v predtekmovanju zabijanja poskrbel za največ navdušenja v Staples Centru.

Sicer pa bo v nedeljo zvečer, oziroma v ponedeljek ob 2:00 po našem času, je na sporedu vsakoletni vrhunec vikenda največjih zvezd: tekma največjih zvezd vzhodne in zahodne konference.

 

VIDEO: Zabijanje Blakea Griffina prek avtomobila