Jubilejni 20. All-Stars bo v Domžalah

Dvorana komunalnega centra v Domžalah bo 2. januarja 2012 prvič gostila košarkarsko tekmo zvezd All-Stars.

Objavljeno
17. november 2011 17.47
Posodobljeno
17. november 2011 17.56
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si
Domžale - V skladu s prenovo celostne grafične podobe Košarkarske zveze Slovenije (KZS) je tako prenovljen tudi glavni znak dogodka, ki je zdaj še bolj zvezdniški, piše STA. Logotip žoge, na vrhu odrezane v obliki nacionalnega ponosa Triglava, namreč obdajajo zvezde, ki jih je v okolici natanko šest (tri "glavne" in tri sence), toliko, kot bo tudi tekem, in ena glavna v sredini, ki ponazarja glavno srečanje, tekmo košarkarjev lige Telemach med Domačimi in Tujci.

Jubilejni 20. dogodek All-Stars bo potekal v soorganizaciji KZS in Košarkarskega kluba Domžale, katerega direktor Lado Gorjan je nekakšen »oče« tega dogodka. Skupaj z bratoma Zoranom in Zvezdanom Martičem je namreč že leta 1992 organiziral prvo tekmo zvezd, nato pa jih je pripravil še pet.

Vstopnice bodo v prodaji v začetku decembra

To je le eden izmed razlogov, da je KZS soorganizacijo zaupala domžalskemu klubu, saj so k tej odločitvi botrovali še uvrstitev Heliosa v ligo ABA, odprtje povsem prenovljenih prostorov v dvorani ter odlična organizacija sklepnih turnirjev državnega prvenstva v mlajših kategorijah.

Vstopnice za dogodek bodo na voljo v začetku decembra, prav tako tudi razpored dogodka, so še sporočili iz KZS. Direktor marketinga KZS Matej Avanzo je ob tem dejal: »V zadnjih letih smo dan slovenske moške košarke oziroma All-Stars gostili v številnih mestih. Od leta 2005 smo spektakularne dogodke organizirali v Kopru, Škofji Loki, Novem mestu, Kranju, Polzeli in Ljubljani. All-Stars letos praznuje, saj bomo organizirali že 20. spektakel, ki je skozi dve desetletji vselej ohranjal poseben čar, saj je lepa priložnost za vpogled v prihodnost slovenske košarke, hkrati pa priložnost za ogled prvovrstnega športnega šova.«