Kazen za košarkarje Panathinaikosa - dolga pot z avtobusom

Šef ekipe Panathinaikosa je svojim košarkarjem po novem porazu odpovedal let iz Istanbula, v Atene so se odpravili z avtobusom.

Objavljeno
26. april 2017 15.27
N. Gr., STA
N. Gr., STA
Atene - Košarkarji grškega Panathinaikosa so se morali po porazu v sinočnji odločilni tretji četrtfinalni tekmi evrolige proti Fenerbahčeju iz Istanbula domov v Atene za kazen namesto z letalom vrniti z avtobusom. Šef Panathinaikosa Dimitris Giannakopoulos je košarkarjem odpovedal predviden let in jih na dolgo pot domov poslal z avtobusom.

Grška ekipa je sinoči izgubila z 61:79 in po dveh porazih na domačih tleh izgubila še tretjič ter s tem predčasno opustila upe na zaključni turnir četverice. Zato so morali košarkarji na 1097 kilometrov dolgo pot za kazen z avtobusom, vožnja je trajala 11 ur. Giannakopoulos je sicer igralcem pred tekmo v gosteh obljubil bonus v višini 250.000 evrov, ki bi si ga igralci v primeru uvrstitve na zaključni turnir lahko razdelili med sabo. Zdaj z nagrado ne bo nič, za nameček so imeli kar enajst ur časa, da so premislili o (ne)uspešnosti svoje sezone.