Matjaž Smodiš ima težave s srcem

Iz moskovskega košarkarskega kluba CSKA so sporočili, da ima slovenski reprezentant Matjaž Smodiš težave s srcem, zato ga čakajo počitek in zdravniške preiskave. Kdaj se bo lahko vrnil na parket, še ni znano.

Objavljeno
22. februar 2011 14.30
Š. Ro., delo.si
Š. Ro., delo.si
Moskva - Potem ko je imel slovenski košarkar že lani obilo težav s poškodbo hrbta, zaradi katere je moral izpustiti skoraj celo sezono, ima zdaj nove zdravstvene težave. Kot so sporočili iz kluba CSKA, ima Smodiš težave s srcem, zato mora vnovič za nedoločen čas na prisilni dopust. Po besedah trenerja CSKA Dmitrija Šakulina naj bi šlo za srčno aritmijo, več pa bo znanega po nadaljnjih zdravniških preiskavah.  Takrat bo tudi znano, kdaj se bo lahko Novomeščan vrnil na parket.

Smodiš je tako novo ime na seznamu poškodovanih pri moskovskem klubu. Po poškodbi hrbta namreč okreva tudi Alexander Kaun, Victor Khryapa ima poškodovan gleženj, JR Holden pa bolečine v nogi.

CSKA je sicer že izpadel iz evrolige, nič kaj dobro pa mu ne kaže niti v državnem prvenstvu, saj je na zadnjih treh tekmah doživel tri poraze.