Mihevc in Potočnik določila ostale udeležence All-Starsa

Znanih je vseh 24 igralcev, ki bodo 27. decembra na Vrhniki igrali na članski tekmi All-Starsa 2015.

Objavljeno
20. december 2015 12.29
All stars-2
M. Ž.
M. Ž.

Ljubljana - S Košarkarske zveze Slovenije (KZS) so sporočili, da je znanih vseh 24 igralcev, ki bodo 27. decembra na Vrhniki sodelovali na članskem All-Starsu 2015.

Trenerja Dejan Mihevc in Gašper Potočnik, ki so ju ljubljitelji košarke z glasovanjem določili za trenerja selekcij članske tekme All-Starsa 2015, sta morala določiti še dvanajst igralcev, ki so se pridružili že prej izbranim.

Največ glasov sta v spletnem glasovanju prejela košarkarja Krke Žiga Dimec in Matic Rebec, ki je k Novomeščanom prestopil v soboto, košarkarski navdušenci so izbrali še osem igralcev, člana vrhniškega kluba Klemna Brgleza in Jana Kosa, gostitelja All-Starsa 2015, je določil njihov trener Matic Vidic, ostalih 12 pa Mihevc in Potočnik.

Na All-Starsu bodo igrali branilci Matic Rebec (Krka), Robert Abramović (LTH Castings), Jan Barbarič (Portorož), Klemen Brglez (Vrhnika), Sandi Čebular (Tajfun), Jan Kos (Vrhnika), Đorđe Lelić (Helios Suns), Blaž Mesiček (Union Olimpija), Aleksandar Ponjavić (Tajfun), ki je menjava za Zacka Wrighta (kronične težave s hrbtom), Jan Rizman (Hopsi), Jan Špan (Šenčur Gorenjska gradbena družba) in Miha Vašl (Zlatorog).

Na krilih bodo igrali Vlatko Čančar (LTH Castings), Erjon Kastrati (Krka), ki je menjava za Blaža Mahkovica (težave z gležnjem in komolcem), Jan Kosi (Elektra) in Luka Lapornik (Krka), na položaju centra bodo igrali Žiga Dimec (Krka), Tomaž Bolčina (Tajfun), Dragiša Drobnjak (Tajfun), Mensud Julević (Lastovka), Miloš Miljković (Šenčur Gorenjska gradbena družba), Smiljan Pavič (Šenčur Gorenjska gradbena družba), ki je menjava za Hugha Robertsona (praznike bo preživel v ZDA), Cory Remekun (Rogaška) in Saša Zagorac (Union Olimpija).

Ekipi znani jutri

Kapetana obeh ekip Žiga Dimec in Matic Rebec bosta izbrance na jutrišnji novinarski konferenci razvrstila v ekipi, kmalu pa bodo znani tudi košarkarji, ki bodo nastopili v Telemachovih trojkah, Sparovem izzivu in Sveta vladarju v zabijanju.