Brooklyn Nets pokazali javnosti svojo trdnjavo

NBA moštvo Brooklyn Nets, ki je pred začetkom nove sezone zapustilo New Jersey, je javnosti razkrilo novo moderno dvorano.

Objavljeno
12. september 2012 09.36
Posodobljeno
12. september 2012 10.02
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si

New York - Pred začetkom nove sezone lige NBA je ena največjih neznank moštvo Brooklyn Nets. Prenovljena ekipa z novim imenom se je namreč iz New Jerseyja preselila v New York, kjer bodo sedaj igrali v središču soseske Brooklyn.

Javnosti si prvič predstavili novo dvorano Barclays Center, ki jo bodo prvič uradno preizkusili na uvodni tekmi sezone, ko se bodo pomerili prvega novembra z mestnim tekmecom New York Knicks. Kot je dejal izvršni direktor kluba Brett Yormark želijo, da bi nova dvorana postala njihova trdnjava in temelj uspehov v novi sezoni.

»V dvorani smo položili poseben parket, kar jo dela edinstveno in vizualno zelo privlačno. Želeli smo doseči, da se bo vsak televizijski gledalec, ki bo s klikom na daljanski upravljalnik preklopil na našo tekmo, takoj vedel, da gleda domačo tekmo ekipi Brooklyn Nets. Podobno je uspelo doseči ekipi Boston Celtics, prav tako zaradi unikatne igralne podlage,« je razložil Yormark.