McLaren: Igralci me podpirajo

Selektor angleške nogometne reprezentance Steve McLaren verjame v podporo svojih igralcev, kljub sramotnemu rezultatu 0-0 proti Izraelu. Tekma je pod vprašaj postavila uvrstitev Anglije na EP.

Objavljeno
26. marec 2007 17.18
Anglija je proti Izraelu igrala neodločeno
London - Selektor angleške nogometne reprezentance Steve McLaren verjame v podporo svojih igralcev, kljub sramotnemu rezultatu 0-0 proti Izraelu. Angleški mediji so se namreč te dni razpisali o koncu selektorske poti za McLarena in o ogorčenju angleških navijačev po tekmi z Izraelom. V slačilnici naj bi McLarena napadel tudi Wayne Rooney, vendar sta medsebojni spor zgladila.

“Prepričan sem, da igralci še zmeraj igrajo zame. Čutim, da je napor tu, vendar niso srečni, ker ne zmagujejo in ne zabijajo golov,” je izjavil McLaren.

Najbolj zaskrbljujoča je “forma” angleških igralcev, ki zadnjih pet tekem niso zmagali, dali pa so en sam gol. Selektorja Stevea McLarena očitki najmanj skrbijo, saj je že osredotočen na sredino tekmo proti Andori.

Tekma proti Izraelu je pod vprašaj postavila uvrstitev Anglije na EP v Avstriji in Švici. Trenutno zaostajajo tri točke za Rusijo, ki je na drugem mestu skupine E, in pet točk za vodilno reprezentanco Hrvaške. Do konca jih čaka še sedem kvalifikacijskih tekem.