Milan pričakuje dogovor glede Ronalda

Vodstvo italijanskega AC Milana, ki se včeraj z Realom iz Madrida ni uspelo dogovoriti glede prestopa brazilskega igralca Ronalda, danes nadaljuje pogajanja.

Objavljeno
30. januar 2007 10.31
Ronaldo
Madrid - Vodstvo italijanskega AC Milana, ki se včeraj z Realom iz Madrida ni uspelo dogovoriti glede prestopa brazilskega igralca Ronalda, danes nadaljuje pogajanja.

Predsednik in športni direktor Reala, Ramon Calderon in Predrag Mijatovič, ter podpredsednik Milana Adriano Galliani tudi po treh urah pogovorov včeraj niso našli zadovoljive rešitve. Real naj bi od Milana zahteval plačilo osmih milijonov evrov odškodnine, medtem ko Italijani nočejo dati več kot sedem milijonov. Sporen naj bi bil tudi način plačila.

“Ločilo nas je le milijon evrov. Pričakujem, da se bom v torek v Milano vrnil z Ronaldom,” je dejal Galliani.

Trener AC Milana Carlo Ancelotti je v pogovoru za italijanski radio dejal, da se veseli potencialne vrnitve trikratnega igralca leta in najboljšega strelca v zgodovini svetovnih nogometnih prvenstev. Ancelotti je še dodal, da Ronaldo sicer trenutno ni v najboljši pripravljenosti, saj mu primanjkuje motivacije, vendar kljub temu ostaja eden najboljših igralcev na svetu.

30-letni nogometni zvezdnik Ronaldo, ki se mu pogodba z Realom izteče čez 18 mesecev, še vedno trenira v španski prestolnici.