Na Dunaj tudi Razingar

Alešu Kranjcu, Aaronu Foxu ter Davidu in Marcelu Rodmanu se bo na All Star turnirju lige EBEL pridružil tudi Tomaž Razingar.

Objavljeno
03. februar 2007 13.25
Tomaž Razingar
Jesenice - Glede na to, da sta sodelovanje na All Star prireditvi lige Ebel odpovedala Rob Wren in Frank Banham, se je vodstvo lige Ebel odločilo, da bodo na tekmo povabili še dva "nadomestna" hokejista. Eden izmed njiju je tudi jeseniška "devetica" Tomaž Razingar, ki je bil že po glasovanju na drugem mestu v čakalnici. Jeseničane bo v soboto, 3. februarja, na tekmi "vseh zvezd" zastopalo kar pet hokejistov, ob Razingarju še Aleš Kranjc, Aaron Fox ter David in Marcel Rodman.

Jeseniški hokejist se je vabila razveselil in se bo nanj tudi z veseljem odzval."Na to odločitev organizatorjev sem kar ponosen in vsekakor prijetno presenečen. Zdaj, ko bom tudi sam aktivno udeležen na tem velikem dogodku, sem že kar malce nestrpen, kdaj se bo vse skupaj začelo. Rdeča nit takšnih prireditev je predvsem druženje in zabava, saj vsi potrebujemo sprostitev po napornih tekmah, ki smo jih že odigrali in pred končnimi obračuni, ki nas še čakajo," je z navdušenjem dejal Tomaž Razingar.