Navijači po tekmi v bolnišnici

Med tekmo lige prvakov med Romo in Manchester Unitedom ter po njej je prišlo do navijaških obračunov, kjer so jo bolj skupili angleški navijači. Eden je s hudimi poškodbami zaradi vbodne rane končal na operacijski mizi.

Objavljeno
05. april 2007 13.35
Skupno naj bi v neredih sodelovalo 300 gostujočih navijačev
Rim - Rimska policija je sinoči med tekmo lige prvakov med domačo Romo in Manchester Unitedom ter po njej morala posredovati v navijaških obračunih. V teh so jo bolj skupili angleški navijači, eden je s hudimi poškodbami zaradi vbodne rane končal na operacijski mizi, še 17 pa jih je prav tako poiskalo zdravniško pomoč. Skupno naj bi v neredih sodelovalo 300 gostujočih navijačev.

Policija je posredovala tudi na stadionu ob prvem zadetku Rome, ko so domači navijači začeli izzivati goste, ti pa so ob poskusu, da bi se prebili iz "kletke" za gostujoče navijače, naleteli na trde policijske gumijevke. V Rimu so skušali pričakovane težave z navijači omiliti tudi s prepovedjo točenja alkoholnih pijač, ki pa ni bila prav učinkovita, saj je bilo mogoče alkohol kupiti tudi v neposredni bližini stadiona.