Ne vem, zakaj so se mi v Celju odpovedali

Slovenski rokometni reprezentant Matjaž Brumen (24) bo kariero nadaljeval pri koprskem Cimosu. Odločitev krilnega igralca Celja Pivovarne Laško je presenetljiva, saj je bil še do nedavnega v dolgoročnih načrtih strokovnega vodstva Pivovarjev.

Objavljeno
16. marec 2007 07.00
Brumen v akciji na tekmi Slovenija - Češka
Celje, Koper – Slovenski rokometni reprezentant Matjaž Brumen (24) bo kariero nadaljeval pri koprskem Cimosu, s katerim je podpisal triletno pogodbo. Odločitev krilnega igralca Celja Pivovarne Laško je presenetljiva, saj je bil še do nedavnega v dolgoročnih načrtih strokovnega vodstva slovenskih prvakov.

»S Celjani smo bili dogovorjeni, da bom pogodbo podaljšal še za štiri leta. Ne vem, kje se je zataknilo, oziroma komu sem se zameril. Ves čas so odlašali, spreminjali pogoje v pogodbi in na koncu sem imel tega dovolj. V Celju sem se veliko naučil in preživel najlepše trenutke, toda zdaj moram priznati, da se poslavljam z grenkim priokusom,« je bil nad odnosom klubskega vodstva razočaran Brumen, ki je s »pivovarji« leta 2004 osvojil naslov evropskega prvaka.

Več v tiskani izdaji Dela