Nogomet v Palermu v slogu Botra

Športni direktor italijanskega nogometnega prvoligaša Palerma Rino Foschi je bil na Božič nemalo presenečen, ko je med darili našel tudi odsekano kozjo glavo na pladnju.

Objavljeno
01. januar 2007 20.34
Rino Foschi
Palermo - Športni direktor italijanskega nogometnega prvoligaša Palerma Rino Foschi je bil na Božič nemalo presenečen, ko je med darili našel tudi odsekano kozjo glavo na pladnju. Opozorilo, ki ga sicer pošilja italijanska mafija, naj bi poslali navijači kluba, saj niso zadovoljni s slabimi rezultati Palerma v letošnji sezoni.

Zavito glavo je na Božič prevzela Foschijeva žena, ki se je po odvijanju "darila" onesvestila. "Primera nisem prijavil policiji, saj menim, da gre za neslano šalo navijačev Palerma. Tukaj živim že pet let in doslej mi še nihče ni grozil, zato mislim, da gre za šaljivca in ne za mafijo," je za časnik La Gazzetta dello Sport povedal Foschi.

V zadnjih sedmih tekmah italijanske lige je Palermo trikrat izgubil, dvakrat igral neodločeno, po dobrem začetku sezone pa je klub s Sicilije, ki je bil v igri za prvaka, padel na tretje mesto in ima 13 točk manj od vodilnega Interja.