Po polomu v Kranju odstavili Bračuna

Visok poraz v Kranju je z mesta trenerja Luke Kopra odnesel Milivoja Bračuna, njegov naslednik bo znan v četrtek.

Objavljeno
01. oktober 2012 16.36
Posodobljeno
01. oktober 2012 17.05
*acr* NOGOMET
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si

Koper - Po porazu z 0:4 na gostovanju v Kranju je vodstvo nogometnega moštva iz Kopra odstavilo glavnega trenerja Milivoja Bračuna. Treninge bosta do prihoda novega trenerja vodila dosedanji pomočnik prvega trenerja Slaven Čuček in vodja stroke, nekdanji reprezentant, Mladen Rudonja, so potrdili na spletni strani kluba.

Po nedeljskem kranjskem polomu v 12. krogu domačega nogometnega prvenstva se je danes dopoldne sestal upravni odbor nogometnega kluba Luke Kopra, ki je sprejel odločitev o zamenjavi trenerja članske ekipe, so sporočili iz kluba. Na predlog Rudonje je upravni odbora sprejel odločitev o prekinitvi pogodbe z Bračunom, ki je bil trener Koprčanov od lanskega avgusta.

Upravni odbor bo skupaj s stroko v naslednjih dneh preučil nastalo stanje in opravil pogovore s kandidati za Bračunovega naslednika. Predvidoma bo novi trener predstavljen na redni tedenski četrtkovi novinarski konferenci.

Koprčani so bili po desetem krogu še drugi na lestvici prve nogometne lige, zdaj pa so zdrsnili na četrto mesto, za vodilnim Mariborom pa zaostajajo 14 točk.