Čeferin o Prosinečkem

Predsednik NZS Aleksander Čeferin, ki je izpustil sinočnjo tekmo v Mariboru, je zanikal pogovore z Robertom Prosinečkim.

Objavljeno
21. september 2012 13.55
G. N., šport
G. N., šport

Maribor - Prvi dvoboj v evropski ligi v Ljudskem vrtu sta izpustila prva »igralca« slovenske nogometne reprezentance, predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin in selektor Slaviša Stojanović. Čeferin se je včeraj preveč ukvarjal z neresnimi »bombicami« v srbskih medijih, ki so iz rokava potegnili aduta za naslednika Stojanovića.

To naj bi bil nihče drug kot nekdanji hrvaški as Robert Prosinečki. Bivšega trenerja Crvene zvezde so pred tedni prav tako potiskali na klop Olimpije. NZS je v izjavi za javnost odločno zavrnila zapise, da se je predsednik sestal s Prosinečkim. Kdo ve, morda bodo danes v Srbiji našli novega kandidata za slovenskega selektorja. Stojanovićeve aktivnosti so bile povezane z obiskom vplivnih reprezentantov v Italiji, saj jih je želel seznaniti z oktobrskim načrtom B, potem ko se je septembrski načrt A spremenil v kalvarijo.

Jesualdo dočakal Zahovića

Kar si je Panathinaikosov trener Jesualdo Ferreira dan pred tekmo zaželel, je tudi dobil – srečanje s svojim nekdanjim varovancem pri Benfici Zlatkom Zahovićem. A Jesualdo se je moral zadovoljiti le s stiskom rok, nasmeškom in nekaj vljudnostnimi besedami tik pred tekmo na igrišču v Ljudskem vrtu.