Cristiano Ronaldo jo je ucvrl iz karantene

Portugalec je tako kot še nekateri igralci brez dovoljenja zapustil Juventusov hotel in se priključil reprezentančnemu zboru.

Objavljeno
07. oktober 2020 16.24
Posodobljeno
07. oktober 2020 16.24
Cristiano Ronaldo je udarni zvezdnik tako Juventusa kot tudi portugalske reprezentance. FOTO: Massimo Pinca/Reuters
STA
STA
Torino - Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo in nekateri drugi reprezentanti italijanskega prvaka Juventusa so se znašli v težavah. Zdravstvena oblast regije Piemont je namreč napovedala, da bo obvestila pristojni organ oziroma tožilca, ker so nogometaši zapustili karanteno, v kateri bi zaradi dveh okužb v klubu morali ostati še nekaj časa.

Ronaldo, Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Danilo in Rodrigo Bentancur so po poročanju italijanskih medijev brez dovoljenja – in brez da bi počakali rezultate zadnjega testiranja – zapustili hotel ter odšli k reprezentančnim kolegom, s katerim jih čakajo v teh dneh tekme.

Številni drugi reprezentanti, Francoz Adrien Rabiot, Italijana Giorgio Chiellini in Leonardo Bonucci, Valižan Aaron Ramsey in Poljak Wojciech Szczesny, so ostali v hotelu in čakajo na dovoljenje. Če bodo njihovi testi negativni, se bodo lahko naknadno pridružili ekipam.