Domače tekme Maribora razprodane

NK Maribor: Imamo najmanjši štadion, zanimanje pa večkrat presega kapaciteto in vstopnic ni dovolj za vse zainteresirane.

Objavljeno
11. september 2014 16.29
KARTE ZA LIGO PRVAKOV
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Maribor - Vodstvo slovenskega nogometnega šampiona Maribora je danes prodalo še zadnji komplet vstopnic za prihajajočo sezono lige prvakov. Najvztrajnejši, ki so se ponoči in zjutraj postavili v vrsto pred Vijol'čno bajto, so si še zagotovili mesta na polnih tribunah. Domači dvoboji Maribora v skupini G s Sportingom, Chelseajem in Schalkejem so tako razprodani. Kupci sezonskih vstopnic so izkoristili predkupno pravico, zato je v prosti prodaji ostalo le še nekaj zadnjih kompletov vstopnic, ki pa so danes pošle.

»Imamo najmanjši štadion med vsemi ekipami v skupinskem delu, zanimanje pa večkrat presega kapaciteto in vstopnic ni dovolj za vse zainteresirane. V skupinskem delu je vsak gostitelj zavezan k rezervaciji še večjega števila sedežev za potrebe Uefe in njenih partnerjev, kot je bilo predpisano za kvalifikacijsko končnico. Sami pa smo morali spoštovati vse pogodbene obveznosti do klubskih sponzorjev, določen del vstopnic je bil namenjen za igralce in njihove družinske člane, za otroke iz naše nogometne šole in njihove starše, za navijaško skupino Viole, člane baznih postaj, prišteti pa je treba še obvezno 'kvoto', ki pripada gostujočemu klubu, tako da, razumljivo, nismo mogli ustreči vsem prošnjam,« so sporočili iz kluba.