Gareth Bale na bolniški

Novopečeni nogometaš Real Madrida Gareth Bale si je na ogrevanju poškodoval stegensko mišico.

Objavljeno
23. september 2013 16.14
FBL-C1-EUR-GALATASARAY-REAL MADRID
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Madrid - Nogometaš Real Madrida Gareth Bale je izpustil nedeljsko prvenstvo tekmo proti Getafeju, saj si je na ogrevanju poškodoval stegensko mišico. Valižana je sicer čakal krst v prvi enajsterici pred domačimi gledalci, a je zaradi bolečin svoje mesto prepustil Iscu.

Iz amdridskega kluba so danes sporočili, da si je Bale nategnil mišico, kdaj bo spet lahko igral pa je odvisno do tega, kako bo okreval v naslednjih dneh. Trener Carlo Ancelotti se nadeja, da bo Bale že v akciji vsaj za sobotni derbi z Atleticom, sicer pa nanj računa že na sredini prvenstveni tekmi. »Če igralec ne more igrati, je težko pričakovati, da bo čez tri dni že nared, toda prepričan sem, da bo v soboto že pripravljen za igro,« je dejal italijanski trener.

Odkar se je preselil iz Tottenhama za rekordnih 100 milijonov evrov, je Bale v dresu Reala zbral le 90 minut igre. Prvič je 24-letnik nazigral in zadel na tekmi proti Villarrealu (2:2), na uvodni tekmi lige prvakov z Galatasaryjem (6:1) pa ga je Ancelotti v igro v ključil le v drugem polčasu.