Trener Panathinaikosa bi se rad srečal z Zlatkom Zahovićem

Jesualdo Ferrerija si je pred nocojšnjo tekmo v Mariboru zaželel tudi srečanja s svojim nekdanjim varovancem pri Benfici.

Objavljeno
20. september 2012 15.07
Posodobljeno
20. september 2012 15.00
--
G. N., šport
G. N., šport

Maribor - Odprava Panathinaikosa, ki se je namestila v hotelu Habakuk, je včeraj na mariborsko letališče Edvard Rusjan dopotovala okoli poldneva in z 20-člansko igralsko zasedbo. Po napovedih naj bi s tribun Ljudskega vrta nocoj (21.05) Pao spodbujalo približno 350 najbolj zvestih navijačev.

Na včerajšnji novinarski konferenci si je trener grškega kluba Portugalec Jesualdo Ferreira zaželel tudi srečanja s svojim nekdanjim varovancem pri Benfici Zlatko Zahovićem. Izkušeni trener je Zahoviću poslal pozdrave in dodal, da upa, da se bo z njim srečal še pred nocojšnjo tekmo.

Irec, ki si drzne

Drevišnji dvoboj Maribora in Panathinaikosa bo sodil 37-letni Irec Alan Kelly, ki še ne sodi v elitni razred sodnikov pod okriljem Evropske nogometne zveze, a tudi ni veliko oddaljen od tega, da si bo kmalu prislužil napredovanje.

Slovenskim moštvom še ni sodil, v ligi prvakov pa je vodil že tri tekme. Nazadnje lansko leto, ko je v Real v Madridu s 6:2 odpravil zagrebški Dinamo. Pred leti, 2006, je zaslovel s tem, da je na evropskem prvenstvu selekcij do 21 let na tekmi med Dansko in Rusijo izključil kar pet ruskih nogometašev.