Milan tri tekme brez Balotellija

Italijanski nogometaš Mario Balotelli je po prvenstvenem porazu z Napolijem grozil sodniku, zaradi česar bo izpustil tri tekme.

Objavljeno
23. september 2013 21.10
FBL-ITA-SERIEA-MILAN-NAPLES
M. Ž., Delo.si
M. Ž., Delo.si

Milano - Italijanski napadalec Mario Balotelli bo moral izpustiti naslednje tri tekme svojega Milana, saj je na tekmi z Napolijem prejel rdeči karton in za nameček še grozil glavnemu sodniku Luci Bantiju.

Milančani so na nedeljski prvenstveni tekmi četrtega kola z Napolijem izgubili z 1:2, pri čemer je Mario Balotelli v središču dogajanja. Italijanski napadalec je v 61. minuti zgrešil enajstmetrovko - po 26. uspešnih strelih se mu je to zgodilo prvič v karieri -, nato pa je v 91. minuti zadel za končnih 1:2.

Balotelli se je po koncu tekme sprl z nogometašem Napolija Valonom Behramijem in si prislužil rdeči karton, s čimer se italijanski reprezentant ni strinjal in je grozil glavnemu sodniku Bantiju. Posledica njegovega obnašanja je kazen nenatopanja na treh tekmah, tako da bo moral izpustiti obračune z Bologno, Sampdorio in prvakom Juventusom.

Po štirih kolih italijanskega prvenstva je na prvem mestu Roma (12 točk), na drugem Napoli (12) in tretjem Inter (10), Milan pa je enajsti (4).