Muslimović zapušča Zavrč

Nekdanji nogometni reprezentant BiH se seli v Katar, tudi prvi zvezdnik Albert Riera ima na mizi številne ponudbe.

Objavljeno
16. december 2015 15.43
ap BRITAIN SOCCER
J. P.
J. P.

Ljubljana - Po poročanju spletnega portala Siol vrste petouvrščenega slovenskega nogometnega prvoligaša Zavrča v zimskem prestopnem roku zapušča zvezdniški veteran in nekdanji reprezentančni napadalec BiH, 34-letni Zlatan Muslimović, svojčas tudi že član Udineseja, Parme, PAOK in Atalante. Zdaj je na mizo dobil ponudbo iz Katarja, ki se ji ni mogel upreti.

Morda se bo že pred začetkom spomladanskega dela sezone ravno v Katar preselil tudi prvi Zavrčev zvezdnik, Španec Albert Riera, ki pa ima tudi ponudbe iz Turčije, Kitajske in Bahrajna. Jasno pa je že, da klub ne bo podaljšal včeraj končane pogodbe z dosedanjima zveznima igralcema, 21-letnim Špancem Aitorjem Ruanom Castellanosom in 29-letnim Hrvatom Denisom Glavino.

Vendar pa promet sredi sezone vendarle ne bo zgolj enosmeren. Na vhodnih vratih se je namreč že znašel komaj 18-letni obetavni krilni napadalec drugoligaša Drave Luka Šalamun, govori pa se tudi o prihodu 22-letnega hrvaškega branilca Eduarda Husinca, sicer člana zagrebške Lokomotive, toda posojenega drugoligašu Lučkemu.